kapat

01.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
2 bombaya 45 milyon
İşte müthiş fatura: Jardel'e 4 yıl için 12, Porto'ya ise bonservis karşılığı 16 milyon $ ödenecek. Boksiç'in bedeli de 17 milyon $

İlk anlaşma Roma'da
G.Saray, Avrupa'nın sayılı yıldızlarından Brezilyalı Jardel ve Hırvat Boksiç'i 24 saat içinde gerçekleştirdiği operasyonla renklerine bağladı. Asbaşkan Mehmet Cansun ile basın sözcüsü Ali Dürüst önceki sabah 07.00 uçağıyla önce Roma'ya giderek Lazio Başkanı Sergio Cragnotti ve Boksiç'in menajerleriyle masaya oturdu. Yaklaşık 4 saat süren pazarlık sonucu Boksiç'i 3 yıllığına G.Saraylı yapan ön protokol imzalandı.

Jardel'in özel maddesi
Sarı-kırmızılı kulübün kasasından bu flaş transfer için toplam 17 milyon dolar (10.2 trilyon lira) çıkacağı öğrenildi. İki yönetici sadece 1 saat sonra Barcelona'ya geçerek, bu defa Porto Kulübü yöneticileri ve Jardel'in menajeri Jose Minguella ile sıkı bir pazarlığa girişti. Tam 7 saat süren görüşmede Jardel'in sözleşmesinde bulunan "16 milyon dolar bonservis getirdiği zaman istediği kulübe gider" maddesi işleme konuldu ve Porto Kulübü devreden çekildi.

Sağlık kontrolu şartı
Tatilini geçiren Jardel'le yapılan telefon görüşmesinde tecrübeli yıldız 4 yıllık mukavelede ısrar etti. G.Saray bunu da kabul etti. Jardel'e ödenen para ise 4 yıl için menajer komisyonu dahil 12 milyon dolar (7.2 trilyon lira) oldu. Tüm paralar 4 yıla yayılarak ödenecek. Mehmet Cansun, transferler için "İki futbolcu gelecek hafta sağlık kontrolundan geçecek. Bir sakatlığa rastlanmazsa mukavele imzalanacak" dedi.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır