kapat

01.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün sevdikleriniz, akrabalarınız ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Kendinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz.. Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarfedebileceğiniz görülüyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek istemeniz mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yönetici gezegeniniz ayın burcunuzdaki Mars ve Güneş'le birleşmesi sizi hareketli, duyarlı ve girişimci kılıyor. Yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle ilgili konular bu gün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermenizi gerekiyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kendinizi sosyal ortamlarda, mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden, bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Bu tavrınız maddi açıdan gelişmenizi olumlu etkiliyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Yengeç burcunda Güneş ve Mars'la birleşen ayın olumlu enerjisi kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ülkelere ve kültürlere ilgi duyabilir, bu motivasyonla seyahatler planlayabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortaklaşa çalışmalardan para kazanabileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bugün eşinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabileceğiniz görülüyor. İşlerinize gösterdiğiniz özeni vücudunuza da uygulamayı ihmal etmeyin.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yengeç'te Güneş ve Mars'la birleşen aydan rahatlatıcı etkiler alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Sevgi konusunda her zamankinden daha fazla duyarlı olacağınız bir gündesiniz. Aradığınız sevgiyi bulacaksınız.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır