kapat

01.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hidayet oynar
Sacramento Bee gazetesine konuşan Adelman, "Hidayet ilk beş için çok şanslı, çünkü onun pozisyonunda iyi oyuncum az" dedi

Topla çok tehlikeli
NBA draftinde Sacramento Kings tarafından seçilen Hidayet için yeni coachu Rick Adelman, umutlu konuştu. Adelman, Sacramento Bee gazetesinde yayınlanan röportajında, "Hidayet topu eline aldığı zaman çok tehlikeli olabiliyor. Bizim takımda, oyun kurucu Jason Williams'ı bir yana koyarsan böyle bir oyuncu yok. Şu anda hangi pozisyonda kaç oyuncumuz olacağını tam olarak bilemiyorum ama elimizdekilere bakıldığında Hidayet, oynamak için en şanslı isim olarak gözüküyor" yorumunu yaptı.

Biraz sabır gerekiyor
Adelman, "Herkes bizden draftte uzun boylu bir blokçu almamızı bekliyordu. Ama ben listede böyle birini göremeyince Hidayet'i seçtim" diye konuştu. Sacramento Asbaşkanı Geoff Petrie, "Bugüne kadar draftte 16 numarada seçilen oyunculara baktığımızda, maçları döndürecek ve hemen yıldız olacak bir oyuncu göremiyoruz. O yüzden Hidayet için biraz sabretmemiz gerekiyor" yorumunu yaptı. NBA otoriteleri ise Sacramento Kings'in Hidayet seçimini, "İlk turun en büyük sürprizlerinden biri" olarak yorumladılar.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır