kapat

01.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bilgi'nin bilgeleri mezun oldu!
Bilgi Üniversitesi'nin 3'üncü dönem mezunu 226 öğrenci, önceki gün yapılan törenle diploma aldı

Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampusu'nda önceki gün farklı bir heyecan yaşandı; 3'üncü dönem mezunu 226 öğrenciye törenle diploma verildi. Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı Başkanı Latif Mutlu ile Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Oğuz Özerden'in katıldığı törenin sunuculuğunu İcra Kurulu Üyesi Halit Kakınç yaptı.

'BİLGİ'YE MUHTACIZ
İktisadi İdari Bilimler, Fen-Edebiyat, Hukuk, İletişim fakülteleri ve Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan 226 öğrenci aileleriyle törene katıldı. Mezunlar adına konuşma yapan 1999-2000 yılı Öğrenci Birliği Başkanı Ahu Parlar, verdikleri kaliteli eğitim için üniversitenin öğretim kadrosuna teşekkür etti. Bilgi Üniversitesi Rektörü İlter Turan ise mezunlara hitaben yaptığı konuşmada, "Sizi, alışılmış kalıplarla yetinmeyen, sorgulayıcı, küreselleşen dünyanın şartlarına uyum gösteren gençler olarak yetiştirmeye çalıştık. Sizin başarınız bizim başarımız, bizim başarımız da sizin başarınızdır" diye konuştu.

DİPLOMA HOCALARDAN
Bilgi Üniversitesi öğrencilerine diplomalarını Prof. Dr. Toktamış Ateş, Prof. Dr. Aydın Uğur, Prof. Dr. Mete Tuncay, Prof. Dr. Deniz Derman, Prof. Dr. Taner Berksoy, Prof. Dr. Lale Duruiz, Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof. Dr. Belgin Erdoğmuş ile Prof. Dr. Betül Mardin verdi.

İletişim Fakültesi'nden mezun olan öğrenciler arasında, Türk sinemasının ünlü ismi Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Polat Cüreklibatur da vardı. Tören sonrasında, okul bahçesindeki kokteyle katılan öğrenciler öğretmenleriyle vedalaştılar. Vedalaşma sırasında duygulu anlar yaşandı.

Celal YILDIZ-Murat KEKLİKÇİ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır