kapat

01.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ekim'e kadar yürümeye devam
Uras, Trafik Yasası'nı görüşmeden tatile giren Meclis yeniden açılıncaya kadar pes etmeyecek

İstanbul'dan Ankara'ya 21 günde yürüyen ancak trafik yasasının Meclis'ten geçmesini sağlayamayan Boray Uras, trafik canavarına karşı başlattığı bu yürüyüşü Meclis'in açılacağı Ekim ayına kadar sürdüreceğini söyledi.

Ankara'daki son gününde Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Kurtiç'i ziyaret eden Uras, Kurtiç için "Yeni yol arkadaşım" dedi. "Benim yürüyüşümün amacı karanlık yürekleri aydınlatmak, sağır yüreklere bir ses duyurmayı sağlamaktı" diyen Uras, Ekim ayına kadar yürüyüşüne farklı bir platformda devam edeceğini ama bu defa yalnız olmadığını söyledi. Uras'ın halkın sesi durumuna geldiğini belirten Kurtiç, "Yürüyüş amacına ulaştı. Yasa çıkarmak kolay değil ama zor da değil" dedi.. Daha sonra Uras trafik ekipleri ile birlikte, Konya yolu Gölbaşı mevkiine giderek, video kameralı radarlı hasar tespit cihazları ile trafik kontrolü yaptı.

Öğle saatlerinde Diyanet işleri Başkanlığı'na gelen Boray Uras, "Attığım her adım Selin'in ve diğer trafik mağdurlarının ruhuna birer fatihaydı" dedi. Uras, Selin'in inançlı olduğunu ve namaz kıldığını anlattı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır