kapat

01.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ecevit'in çocukları
Başbakan Bülent Ecevit'in geçen şubat ayında Arnavutluk'a yaptığı gezi sırasında davet ettiği kimsesiz çocuklar, yarın İstanbul'a geliyor. 71 kimsesiz çocuk İstanbul'daki tarihi yerleri ve Ecevit'i ziyaret edecek

Başbakan Bülent Ecevit, eşi DSP Genel Başkan Yardımcısı Rahşan Ecevit, 29 Şubat-2 Mart 2000 tarihleri arasında ziyaret ettiği Arnavutluk'ta resmi temasların dışında Tiran'da kimsesiz ve bakıma muhtaç çocukların kaldığı yuvaları da gezmişti. Kimsesiz çocuklardan etkilenen Ecevit çifti, onları Türkiye'ye davet etmişti. İşte bu çocuklardan 71 kişilik bir grup, yarın İstanbul'a geliyor.

İSTANBUL'U GEZECEKLER
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Genel Müdürlüğü'nce ağırlanacak çocuklar, İstanbul'da Darıca Kuş Cenneti, Boğaziçi Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı ile Tatilya'yı gezecek. Çocuklar, Boğaz'da yapılacak tekne gezintisinin ardından önce tiyatroya sonra da pikniğe gidecekler. Türkiye'ye gelecek 71 kimsesiz Arnavut çocuk, İstanbul ve Ankara'dan sonra Silifke'ye geçecek, burada 15 günlük kamptan oluşan tatil yapacak. Çocuklar, tatilin yanısıra Başbakan Ecevit ile Devlet Bakanı Hasan Gemici'yi de ziyaret edecek.

Nebahat KOÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır