kapat

01.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İnşaattaki durgunluk Demirdöküm'ü etkilemedi
Demirdöküm Genel Müdürü Melih Atılı, inşaattaki durgunluğa rağmen yılın ilk yarısında kârlı bir bilanço açıklayacaklarını belirtti

Geçen yılın ilk altı ayını 4.4 trilyon liralık zararla kapatan Türk Demirdöküm Fabrikaları, bu yılın ilk altı ayında kârlı bir bilanço açıklamayı hedefliyor. İlk üç ayda 1 trilyon 100 milyar lira kar açıkladıklarını belirten Demirdöküm Genel Müdürü Melih Atılı, ilk yarıda bunun üstüne çıkacaklarını belirtti.

Yönetim ve üretim anlayışında bazı değişikliklere giderek, kârlılık yolunda ciddi adımlar attıklarını belirten Atılı, yabancı bir ortakla da işbirliğine gidiyor. Bu ortağın kendilerine sinerji getireceğine değinen Atılı, ürün portföylerinde de değişikliğe gidileceğini ve kapasitelerini tam olarak kullanabileceklerine değindi. Özellikle ısıtma ve soğutma sanayine yönelik ev aletleri alanında klima, kat kaloriferi, kombi ve radyatörler de bundan böyle Demirdöküm markası altında üretilecek.

İnşaat sektörünün yeni yapısına uygun olarak 2000'li yıllarda Demirdöküm'ün satış sistemini ve dağıtım kanallarının stratöjek yenileme çalışmalarının da hızla devam ettirildiğine dikkat çeken Atılı, "Demirdöküm 46 yıllık geçmişi olan bir şirkettr. Teknolojisi, ürün ve insan kaynakları kalitesi ve yurt içi yaygın yetkili satıcı ve servis ağı ağı ile sektörün lideri komundadır" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır