kapat

01.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yulaf yüzünden 37 yıl hapşırdı!
Gece gündüz hapşırdığı için hem işinden olan hem de evlenemeyen İngiliz'in 37 yıldır her sabah yediği yulafa alerjisi olduğu anlaşıldı

HAYATININ 37 yılını her gün yüzlerce defa hapşırarak geçiren vergi müfeettişi İngiliz'in, kahvaltısından eksik etmediği yulafın kurbanı olduğu ortaya çıktı. Hayatının büyük bölümünü hapşırık rahatsızlığına çare bulmakla geçiren 52 yaşındaki Patrick Webster, bu yüzden ne evlenebildi ne de çok sevdiği işini sürdürebildi. Henüz 15 yaşında iken başlayan rahatsızlığına "Hiçbir alerjik neden yok" teşhisi konan talihsiz adam, 37 yıl boyunca yüzlerce tahlil yaptırıp, onlarca doktora göründü.

HEMEN EVLENMEK İSTİYOR
SAYISIZ hastaneye gidip muayene olan Webster, sonunda özel bir klinikte yaptırdığı testle sağlığına kavuştu. Beslenme üzerine uzmanlaşan kliniğin doktorları, Webster'ın yulafa alerjisi olduğunu belirledi. Doktorlara göre, her gün yüzlerce defa hapşıran Webster, 37 yılda yaklaşık 6 milyon kez "hapşu" dedi. Rahatsızlığı yüzünden evlenmediği için hâlâ yaşlı annesiyle yaşayan Webster, şimdi yulafı hayatından çıkarıp işine geri dönecek ve hayatının kadınını aramak için kolları sıvayacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır