kapat

25.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hedefimize yenildik
Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2-0'lık yenilgiyi final hırsına bağladı, "Maça çok sinirli başladık ve Alpay'ı kaybettik. Kaçan penaltı da herşeyi bitirdi" dedi

Avrupa Futbol Şampiyonası'na, çeyrek finalde Portekiz yenilgisi ile veda eden A Milli Takım ile son maçına çıkan teknik direktör Mustafa Denizli, "Hedefimiz en büyük rakibimiz oldu" dedi. Denizli, maçın başındaki gerginliğin, futbolcularının finale şartlanmalarından kaynaklandığını belirterek, "Aslında hedefe ulaşmamız zor değildi. Ama bizi sinirlendiren, kontrolumuzu kaybettiren ve güçsüzleştiren sanırım bu hedefimizdi. Bu hedef bizim için Portekiz'den daha zorlu bir rakip oldu" dedi.

Penaltı büyük şanstı
Denizli, Alpay'ın gördüğü kırmızı kartın da takıma hakim olan sinirin eseri olduğunu dile getirerek, "Oysa Alpay 15 maçtır sarı kart bile görmemişti. Kırmızı karta kadar galibiyete daha yakındık. Portekiz gibi bir takıma karşı, 10 kişi oynamak zordur. Kaçan penaltı da bizim için dönüm noktasıydı. Portekiz çok sarı kart gördü. 1-1'i bulabilsek, bunlar kırmızıya dönüşebilirdi. Ancak olmadı. Sonuçta bu tip turnuvalarda daha öğrenecek çok şeyimizin olduğunu gördük. Rakibimizi kutluyorum" ifadesini kullandı.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU-Amsterdam


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır