kapat

25.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Terim'e çalım
Transferde fırtına gibi esen siyah-beyazlılar, Terim'in Fiorentina'ya istediği Lens'in golcüsünü kaptı. Khlestov da yarın İstanbul'a gelerek imza atacakYerli ve yabancı transferinin flaş takımı Beşiktaş, Pascal Nouma transferinde Fatih Terim'in çalıştırdığı İtalyan Fiorentina'ya çalım attı.

Önce Slovak Karhan'la sözleşme imzalayan siyah-beyazlı yönetim ardından Fransa'nın Lens takımının golcüsü Nouma'yla ön protokol yaptı. Fransız yıldıza talip olan Fiorentina ise defalarca yapılan görüşmelere karşın anlaşma sağlayamamıştı. Beşiktaş ise bu oyuncu için devreye girip çok kısa bir sürede işi bitirdi ve Pascal Nouma'yı Fatih Terim'in elinden kapmış oldu.

Son transfer Khlestov
Beşiktaş'ın alacağı son yabancı Spartak Moskova'nın başarılı savunma oyuncusu Khlestov alacak. Sağ kanatta da görev alan Khlestov, yarın İstanbul'a gelip resmi sözleşmeye imza atacak. Bu arada Nouma da salı günü mukavele imzalayacak. Öte yandan asbaşkan Ahmet Hamoğlu, teknik direktör Scala ile Makedon orta saha oyuncusu Arben Nuhusi'nin kasetlerini izledi. Belçika'nın Beveren takımında forma giyen ve bonservisi elinde olan 22 yaşındaki Nuhusi, Scala isterse ve 5+2 kuralı çıkarsa, transfer edilecek.

FATİH DOĞAN - Zürih


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır