kapat

25.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
En 'Elite' güzel seçiliyor
Moda dünyasının en büyük yarışması 'Elite Model Look'un Türkiye finali yarın akşam atv'den yayınlanacak görkemli bir geceyle kraliçesini seçecek

SON ANA KADAR PROVA
En ünlü top modelleri podyumlara kazandıran, moda dünyasının en büyük yarışması "Elite Model Look"un Türkiye finali için heyecan dorukta! Belek'teki Xanadu Tatil Köyü'nde 1 hafta süren sıkı bir kamp döneminin ardından İstanbul'a dönen 20 finalist, büyük gece için son hazırlıklara başladı. Yarın akşam yapılacak ve atv'den canlı yayınlanacak "Elite Model Look Turkey 2000"e, ünlü kareograf Sait Sökmen'in yönetiminde hazırlanan güzeller, provalarda ter döküyor.

atv'DE BÜYÜK ŞÖLEN
Meltem Cumbul ile Vatan Şaşmaz'ın sunacağı yarışma, Swissotel Balo Salonu'ndan canlı yayınlanacak; bu büyük organizasyon, Candan Erçetin ile dünyaca ünlü sanatçı Nathalie Cardone'un şarkılarıyla da bir şölene dönüşecek. Yarışma için Türkiye'ye gelen Cardone, seksi dansçılarıyla unutulmayacak bir şov hazırladı. Türkiye'deki 5'inci yılında da moda dünyasına yeni yıldızlar kazandıracak olan Elite Model Look Turkey 2000, başarılı organizasyonuyla göz kamaştırmayı hedefliyor. Yarın akşam saat 21.30'da bu önemli randevuyu kaçırmayın.

YARIŞMA İÇİN TÜRKİYE'DE
Che Guevara için yazılan "Hasta Siempre" adlı parçası ile müzik listelerinde fırtına gibi esen dünyaca ünlü sanatçı Nathalie Cardone, bugün Türkiye'ye geliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır