kapat

25.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu kez Çakıcı vurdu
Nuriş ile Çakıcı arasındaki kanlı hesaplaşmada dün Çakıcı'nın adamları Nuriş'i firarı sırasında saklayan Murat Çelik'i vurdu

Karagümrük çetesi lideri Nuri Ergin'i cezaevinden firar ettiği sırada saklayan Murat Çelik, Çakıcı'nın adamları olduğu iddia edilen kişilerce ayaklarından kurşunlandı. Kartal'da, önceki gün saldırıya uğrayan ve Alaattin Çakıcı taraftarı olduğu öne sürülen 2 kişi ise yaşamını yitirdi. Böylece son 3 gün içinde İstanbul'daki silahlı çatışmalarda ölenlerin sayısı 4'e ulaştı. Yaralı sayısı da 4 oldu.

SON VURUŞMA
Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesi 47. Sokak'ta; Karagümrük Çetesi'nin elebaşı Nuri Ergin'e yakınlığıyla tanınan ve cezaevinden kaçtığı sırada onu evinde sakladığı öne sürülen derici Murat Çelik (43) silahlı saldırıya uğradı. Her iki bacağına isabet eden birer kurşunla yaralanan Çelik, Haseki Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan ise, olaydan sonra kayıplara karıştı. Murat Çelik'in, hastanede verdiği ilk ifade, "hiç kimsenin adamı olmadığını" söylediği öğrenildi. Dün meydana gelen bu olay, 22 Haziran Çarşamba günü Karagümrük'te Nuri Ergin'in kardeşi Zeynel Ergin'in yaralandığı, seyyar satıcı Mustafa Kemal Erdoğan'ın öldüğü olayla başlayan saldırılar zincirinin dördüncü halkası oldu.

Yine önceki gün, Yenikapı'da Mercan Restoran'ın taranması sonucu Hasan Aslanpençe ölmüş, Murat Göksal ile Erkan Ulaş yaralanmıştı. Kartal'da ise önceki gün, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Yüksel Yılmaz ile Cemal Sapçı kaldırıldıkları hastanelerde kurtarılamayarak dün ölmüşlerdi. Nuriş ve Çakıcı arasındaki olayların tırmanması üzerine güvenlik güçleri önlemleri arttırdı. Uşak Cezaevi'nde yapılan aramada Nuri Ergin'in koğuşunda bir cep telefonu bulundu. İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir ise, teşkilatı teyakkuza geçirdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır