kapat

25.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kabataşlılar yatakhanede buluştu
Kabataş Lisesi'nin 30 yıl önceki yatılı öğrencileri, geleneksel pilav günü için buluştu. Eski günlerin anısına okulda yatıp sabah da derse girdiler

Kabataş Erkek Lisesi'nden 1965-1970 yıllarında mezun olmuş 40 kişi bugünkü geleneksel pilav günü nedeniyle 2 gün önceden bir araya gelerek eski günleri yad ettiler. Ortaköy'deki Kabataşlılar Derneği Lokali'nde buluşan ve toplu akşam yemeği yiyen grup, okul yıllarında olduğu gibi rakılarını gizli gizli değil, kadeh tokuşturarak içti.

Lisenin yatakhanesinde konaklayan grup ilk geceyi Kabataşlılar Evi'nde geçirdi. Sümerbank çizgili pijamaları, terlik, spor malzemesi ve tıraş takımlarını da beraberinde getiren eski öğrenciler bu görüntüleriyle Kemal Sunal'ın Hababam Sınıfı'nı hatırlattılar.

DERS BİLE YAPTILAR
Dün sabah saat 07.30'da kalkan öğrenciler, kahvaltının ardından derslere girip Okul Müdürü Korel Haksun ve eski öğretmenleri Oktay Tuncer tarafından sınıflarda ders aldılar. Öğle yemeğinden sonra eşofmanlarını giyerek beden eğitimi dersine çıktılar. Kabataşlılar, bugün de lisenin geleneksel pilav yemeğine katılacak.

Özkan ARSLAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır