kapat

25.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Gizliyorlar!'
UFO Kongresi'ne katılan konuşmacılar pekçok devletin uçan daireler konusunda bilgisi olduğunu ancak açıklamadıklarını öne sürdü

Türkİye'de UFO araştırmaları üzerine çalışan, Haktan Akdoğan'ın başkanı olduğu Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen UFO Kongresi'ne dün devam edildi.

UFO fotoğrafları alanında en geniş arşive sahip olan Amerikalı Wendelle Stevens adlı emekli pilot topladığı fotoğrafların hikayesini, kimler tarafından nasıl çekildiğini anlattı. Dünyayı dolaşarak UFO hikayeleri anlatan Stevens kongreye katılan diğer konuşmacılar gibi gizemli bir üslupla Amerikan devlet yetkililerinin birçok gerçeği gizlediğini öne sürdü.

Daha sonra söz alan Derrel Sims adlı eski CIA görevlisi, uzaylı varlıkların dünyaya gelerek bazı insanların vücutlarına cisimler yerleştirdiklerini iddia etti. Sims, kendisinin bu cisimleri yerinden çıkartmakla görevli tıp ekibinin yöneticisi olduğunu öne sürdü

Dünyanın çeşitli yerlerini dolaşarak yüklü paralar kazanan bu iki konuşmacının ortak noktası ise NASA, CIA gibi kurumların ellerinde birçok veri olduğu halde bunları gizledikleri oldu.

Ellerindeki fotoğrafların gösterilmesinin aslında yasak olduğu ve federal suç kapsamına girdiğini öne süren ABD'liler halkı bilgilendirmekle görevli olduklarını iddia ettiler. UFO'ların neden hep Amerika'da görüldüğüne ilişkin soruları ise kongreye katılan gizemli hikayeciler yanıtlamadılar.

Celal YILDIZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır