kapat

25.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hediyesini de toprağa verdi
Boray Uras, hız terörüne kurban verdiği kızı Selin'i, 22'nci yaş gününde çam fidanı dikerek andı; acılı baba ağladı

Bağdat Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında kızı Selin'i kaybeden acılı baba Boray Uras, Ankara'ya yürüyüşünün 17'nci gününde, kızının doğum gününü gözyaşlarıyla andı. Uras, kızının anısına Kızılcıhamam Hükümet Konağı bahçesine Kaymakan Mehmet Özmen ve Belediye Başkanı Salih Öztürk eşliğinde çam fidanı dikti.

Fidanın toprağa verilmesini kızının toprağa verilmesine benzeten Uras, "54 gün sonra aynı işlemler tekrar yapıldı. Kızımı doğal olmayan bir şekilde toprağa gömmüştük. Ama burda bugün o günün tersine Selin'in anısına Selin'in doğal ömründen daha uzun bir süreli yaşayacak, yaşatacak bir sarı çam fidanı dikildi" dedi.

FAHRİ HEMŞERİ URAS
Fidanı kendi elleriyle diken acılı baba, kürekle toprak attıktan sonra sarı çamı "Selin'im" diyerek sevdi ve ağladı. Kızılcıhamam'da 2 gece konaklayan Uras, Kızılcıhamamlılar'ın fahri hemşehrisi ilan edildi. Uras, "Kızılcıhamamlılar'ın sevgisini, duyarlılığını, desteğini ve onun anısına büyütecekleri bu fidanı bende her sene gelerek katkımla, en değerli anı olarak kalbimde ve Selin'in anılarında yaşatacağım" dedi.

KAPLICADA GÜÇ TOPLADI
Kızılcahamam'da kaplıcalara giren Uras, Ankara'ya kalan mesafeyi tamamlamak için kaplıcaların şifalı sularında güç topladı. Traş da olan Uras, daha sonra hamama girerek havuzda yüzdü ve masaj yaptırdı.

Geçtiğimiz yıl evlerinin önünde 7 yaşındaki oğullarını trafik kazasında kaybeden Antalya'lı Akcan ailesiyle buluşan Uras, aileyle birlikte uzun süre ağladı. Acılı baba dün öğle saatlerinde yeniden yürüyüşe başladı.

Fatma CAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır