kapat

24.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Genel Kurul'da Küba geyiği
Meclis Genel Kurulu'nda önceki gece Yüce Divan oylaması ve görüşmesi sürerken kuliste de, Küba ve Fidel Castro konuşuluyordu

TBMM'DE önceki gece Yüce Divan oylaması süredursun, Küba-Türk Dostluk Grbu üyeleri MHP'li Mehmet Gül ve DSP'li Rıdvan Budak, Küba'ya Ekimde yapacakları geziyi konuşuyordu. Gül, "Castro'ya "Bizim orada dostluğun işareti budur" deyip Bozkurt işareti yapmasını isteyeceğim. Kendisine Bozkurt heykeli de götüreceğim" dedi. DSP'li Budak ise buna karşılık, "Bu fotoğrafı seçimlerde kullanabilirsin. Ama ben o fotoğrafın içinde olmak istemem" dedi. Bunun üzerine Gül, "Artık barış ortamı var. Eski ideolojik kavgaları bir yana bıraktık. Ortam artık yumuşadı" cevabını verdi.

"YUMUŞAK DAVRANIYORSUNUZ"
Budak'ın, "Sizi nihayet Küba hayranı yaptık. Çok yumuşak davranıyorsunuz, böyle giderse başınıza iş açarsınız" esprisi üzerine, Gül bu kez Budak'a, "Küba'ya gidenleri yüzlerce hanım karşılıyormuş. O zaman siz onlara DiSK'in çalışmaları ve milliyetçi sol hakkında bilgi verirsiniz" deyince DSP'li Budak da Gül'e Ülkü Ocakları'nın bir şubesini de Küba'da açmasını tavsiye etti. Gül, Kamer Genç'i de "izleme grubu görevlisi" olarak geziye götüreceklerini belirterek, "Onu da geziye götüreceğiz ama, çiçekleri sulamama kaydıyla. Çünkü, Küba sulak bir yer, bir de sularsanız, çiçeklerin solmasına neden olursunuz" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır