kapat

24.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Yaratıcı düşüncelerinizle kendinizi ruhsal yönden geliştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirin.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Evinizde özel uğraşlarınızla ilgilenmek ve sevdiklerinizle olmak isteyebileceğiniz bir gün. Grup çalışmalarında dikkat çekebilirsiniz. Aşkta karşılık buluyorsunuz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Balık'taki Ay'ın burcunuza yaptığı olumlu açılar toplumsal faaliyetlerde bulunmak için ideal bir günde bulunduğunuza işaret ediyor. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orijinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere açık olacaksınız. Ortak çalışmalar ve işbirlikleri gündeminizi oluşturabilir. Yeni anlaşmalara imza atmadan hesaplarınız iyi yapmalısınız.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Duygusal bakımdan yoğun hissedebileceğiniz bir gün. Ortak yatırımlar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz Sevdiğinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve eğitim için fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. Yeni konular ve kültürlerle yakından ilgilenebilir ve yolculuklar planlayabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yoğun tempoda çalışabileceğiniz bir gün. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları gündeme gelebilir. Maddi konularda aceleci olmayın.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gün. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve çalıştığınız grup adına temsilcilik yapabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Balık'taki Ay'ın konumu bilinçaltınızı oldukça duyarlı kılıyor. Bugün kişisel girişimlerinizde cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda duraksayabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Maddi konularda gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Burcunuzdaki Ay, girişimci yönünüzü güçlendiriyor ve aşk yaşantınızdaki doyumluluk duygusunu artırıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır