kapat

24.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sahadaki heyecan evlerini sardı
Milli futbolcuların eşleri Türkiye'nin çeyrek finali geçeceğine inanıyor. Dua edip 'Bunu da başaracağız' diyorlar

Türkiye-Portekiz maçı için geri sayımın başlamasıyla birlikte, Milli futbolcuların eşlerini heyecan sardı. Zorlu maçı Türkiye'nin kazanacağına inanan futbolcu eşleri, "Onlar yüreklerini koyarak oynuyorlar. Bu milli takımımızın onur mücadelesi, mutlaka yeneceğiz" dediler.

IŞIL RENÇBER (Kaleci Rüştü'nün eşi)
Dua ediyoruz

3 aylık kızımız Tuana ile birlikte heyecanla maçı bekliyoruz. Belçika maçında çok gururlandım ve sevindim. Portekiz maçının da iyi geçmesi için dua ediyorum. İnanıyorum, bunu da başaracaklar.

NAZAN SELÇUK (Abdullah'ın eşi)
Yürekleriyle oynayacaklar

Belçİka maçından önce 3 gün orada kaldım ve büyük bir azim içinde çalıştıklarını gördüm. Denizli ve bütün futbolcular yürekleriyle hareket ediyor. Haksız eleştiriler futbolcuları çok yıprattı. İtalya ve İsveç için çok eleştiri aldılar. Ama bunu haketmediler. Takımımız çok iyi, inşallah yenecekler. Tahmin yapmak istemiyorum.

BURÇAK TEMİZKANOĞLU (Ogün'ün eşi)
Her an doğurabilirim

8 aylık hamileyim, ikiz erkek bekliyoruz. Doktorum 'Her an doğurabilirsin' diyor ama ben eşimi büyük bir heyecanla seyrediyorum. 25 gündür eşimden ayrıyım ama kalbim onunla. Çok ümitliyim, mutlaka kazanacağız.

SELEN KAYA (Suat'ın eşi)
Biz kupalara alışığız

Bu maç çok büyük bir maç ama biz kupalara alışığız. İnşallah farkla yeneceğiz. Benim gönlümden 2-0'lık bir skor geçiyor. Futbolda olmaz diye birşey yok. Galatasaray'da yaşadığımız coşkuyu Milli Takımımızda da yaşamak istiyoruz. Yarın hep birlikte inşallah coşacağız.

İLKAN PEMBE (Ergün'ün eşi)
Uyuyamıyoruz

BütÜn Türkiye gibi heyecanla maçı bekliyorum. Belçika maçından sonra gözüme uyku girmedi. Mutlaka kazanmak istiyoruz. Burada Türkiye'den söz ediyoruz. Büyüklüğümüzü herkes görecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır