kapat

07.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ANTIC HAREKATI
F.Bahçe Başkanı'nın Daum, Capello, Trapattoni veya Zaccheroni'den birini ikna edemezse,"Kesin gelirim" garantisi veren Antiç'i İstanbul'a çağıracağı öğrenildi

Daum'u 31 Mayıs'a kadar beklemek istemeyen; Trapattoni, Zaccheroni ve Capello gibi firma isimleri de ikna edemeyen F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım, C planını uygulamaya koydu. Hoca arayışını yurtdışından yöneten Yıldırım'ın, Antiç harekâtını çok gizli yürüttüğü ve yönetim kurulundaki pek çok ismin bile olaydan haberdar olmadığı öğrenildi.

Rica üzerine Atletico Madrid'de
Ranieri kovulunca A.Madrid Başkanı Gil'in ricası üzerine 4 haftadır takımı çalıştıran Antiç'in, başkan Yıldırım'a "F.Bahçe'ye gelebilirim" dediği bildirildi. Evindeki özel uydu anteni sayesinde Türkiye'deki TV kanallarını izleyen ve her futbolcu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olan Antiç dün F.Bahçe'nin yaptığı teklifi doğrulayarak, Yıldırım'ın kendisinden yüz yüze görüşmek için randevu istediğini açıkladı. Otoriter oluşu ve Türk insanıyla nasıl diyalog kurabileceğini bilmesi, Yugoslav hocanın artıları olarak gösteriliyor.

Yıldırım, 1998'de de Antiç'i takımın başına getirmek istemiş, ancak patlayan Kosova olayları karar değiştirmişti. Bu arada F.Bahçeli bir yönetici "Yıldırım, Daum'dan hâlâ umudunu kesmedi. Daum ret cevabı verirse, Antiç'in işi anında biter" dedi.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır