kapat

07.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ve ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Ay'ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirebilirsiniz. Bugün sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşkta gündeme gelebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Arkadaş çevrenizde sorumluluk duygunuzun artabileceği fakat anlaşılamamaktan yakınabileceğiniz bir gün. Organize çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları alamamanız hayal kırıklığı yaratabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün, mesleğinizdeki bazı gelişmeler sizi sıkıntıya sokabiliri. Otoritelerle anlaşma konusnda güçlük çekebileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınız sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilirler.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Uzak mesafeli bağlantılarınızdan beklediğiniz haberlerin gelmeyişi sıkıntı yaratabilir. Ticari ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilir ama üstesinden gelebilirsiniz. Yeni konulalarla ilgilenmek için iyi bir zaman.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün ortak çalışmalarınızın kazançlarıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu alanlarda bazı maddi sorunların gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Kendinizi baskılama ve içinize atma eğiliminizi aşmalısınız.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuz Boğa'daki Ay, ikili ilişkilerde karmaşık bir tutum sergilemenize neden olabilir. Fikirlerinizdeki ayrılıklar tartışmalara yol açabilir. İşbirliği konusunda duygusallığa kapılmadan karar almalısınız.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sağlığınızla ilgili hasssiyet yaşayabilirsiniz. İlaç kullanma ve bilmediğiniz tedavileri uygulama konusunda dikkatli davranmalısınız. Yaşadığınız mekânları düzenlemede güçlük çekebilir ve kendinize fazla yüklenebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Sevdiklerinizle ilişkilerinizde aşırı ciddi davranabileceğiniz bir gün. Söylemek istediklerinizi içinize atma eğilimi gösterebilirsiniz. Kendinizi sevgi konusunda baskılamanız, sizi sosyal yaşamdan uzaklaştırabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aile yaşantınız ve güvenliğinizde geçmişten kaynaklanan problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Yaşantınızın olumsuz etkilenmemesi için sorununuzu paylaşın.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İletişimde yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikip, ziyaretleriniz ertelenebilir. Randevularınız ve iş görüşmeleriniz konusunda temkinli davranacaksınız.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır