kapat

07.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Sadece arkadaşız'
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur, annesini çok üzen "Evli bir adamla beraber" haberleri için "Benim diğer arkadaşlarımdan bir farkı yok" dedi

KIZI Yağmur'la ilgili aşk haberleri, Türkan Şoray'a hayatı zehir etti. Son olarak Yağmur'un evli bir erkek olan Yılmaz Bektaş ile birlikte görünmesiyle ilgili olarak Türkan Şoray kızını savundu ve onun attığı her adımdan haberdar olduğunu söyledi.

"Ben Yağmur'un her şeyini biliyorum. Her yaptığından haberim var. Böyle bir ilişki olsa önce benim haberim olur" diyen Türkan Şoray, fotoğrafın çekildiği günü şöyle anlattı: "Resmin çekildiği gün Aşşk Cafe'de arkadaşlarıyla eğlenmişler. Eğlencenin sonunda Yağmur eve dönmek isteyince haberde bahsi geçen kişi (Yılmaz Bektaş), kendisini eve bırakabileceğini söylemiş. Arabada çekilen resim de işte o resim."

"YAĞMUR'UN FLÖRTÜ YOK"
Yağmur'un İsviçre'de tahsilini başarıyla sürdürdüğünü anlatan Şoray, çıkan haberlerin kızını müthiş ölçüde bunaltığını belirterek şunları söyledi: "Dostça arkadaşlıkları yanlış yansıtılınca kız şaşırıp kalıyor. Olan olaylara inanamıyor. Yağmur'a yapılanlar beni de üzüyor. Çünkü o bunları hak etmiyor. Yağmura çok inanıyor ve güveniyorum. İşin gerçeği onun henüz bir flörtü bile yok."

En az annesi kadar üzgün görünen Yağmur da, adı aşk dedikodusuna karışan Yılmaz Bektaş'la ilgili olarak "Yılmaz'ın evli olup olmadığını bilmiyorum. Bunun benim için hiçbir önemi yok. Çünkü, Yılmaz'ın benim için diğer arkadaşlarımdan farklı bir ayrıcalığı yok. Bir insanla birlikte bir arabada birlikte görünmem sevgilim gibi algılanıyor ve bu hem beni hem de annemi çok üzüyor" dedi.

Ali ÖZTÜRK-Mehmet ÇALIŞKAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır