kapat

07.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber Ýndeksi
Yazarlar
Günün Ýçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Ýstanbul
Ýþte Ýnsan
Astroloji
Reklam
Sarý Sayfalar
Arþiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
Hizbullah usžlü iþkence
Alanya'da piknik yaparken 5 sabýkalý kardeþin eline düþen Sunay Þentürk, 4 gün iþkenceden sonra domuz baðýyla baðlanýp ölüme terkedildi

ALANYA'DA 5 sabýkalý kardeþin kaldýðý evin yakýnlarýnda piknik yapan Sunay Þentürk adlý vatandaþ, bu kiþiler tarafýndan kaçýrýldý ve 4 gün boyunca Hizbullah usulü iþkence gördü. Þentürk'ün kendileri hakkýnda bilgi toplamaya geldiðini sanan sabýkalý kardeþler, talihsiz adamý týpký Hizbullah gibi domuz baðýyla baðlayýp ölüme terketti.

Ýhbar üzerine baskýn düzenlenen Cumhur Þimþek'in evinin bodrumunda ölmek üzereyken bulunan 33 yaþýndaki Þentürk, hastanede tedavi altýna alýndý.

Vücudunun her yaný çürüklerle dolu olan Þentürk'ün gözlerine yapýþtýrýlan bantlar da güçlükle çýkarýldý. Olayla ilgili soruþturmayý sürdüren Alanya Jandarma Komutanlýðý'na baðlý ekipler, iþkenceci kardeþlerden Hulusi ve Mustafa Þimþek'i yakalayak gözaltýna aldý.

SAÐLIK DURUMU ÝYÝ
Kerim, Cumhur ve Mümin Þimþek adlý diðer iþkenceci kardeþler ise hala aranýyor. Güvenlik nedeniyle Alanya Devlet Hastanesi'nin mahkum koðuþuna konulan Þentürk'ün durumu ise iyiye gidiyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. - Tüm haklarý saklýdýr