kapat

07.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Türkler rövanş maçına gelmesin
Ve başkan şöyle devam etti: Kesin olarak söylüyorum, rövanş maçında çıkacak olaylardan sorumlu değiliz

LEEDS United Kulübü Başkanı Peter Ridsdale, İngiliz kafilesinin kaldığı Çırağan Kempinski Otel'de İngiliz gazetecilere yönelik bir basın toplantısı düzenleyerek adeta tehdit edici bir konuşma yaptı. Ridsdale, "UEFA yetkilileriyle konuştuktan sonra maça çıkma kararı aldık. Meydana gelen üzücü olaylar yüzünden futbolcularımız rahatsız olup sahaya çıkmak istemediklerini söylediler. Bununla birlikte şunu kesin olarak belirtiyorum rövanş maçında çıkacak olaylardan sorumlu değiliz. Önerim; Türk seyircilerin rövanş maçına kesinlikle gelmemeleri" dedi.

ÜÇ SEÇENEK VARDI
Taksim'de yaşanan üzücü olaylardan sonra önlerinde üç seçenek bulunduğunu belirten başkan, maça çıkmak, maçın ileri bir tarihe ertelenmesi ya da çıkmayarak kupalardan çekilmek tercihlerinden birisini seçmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Bu arada İngiliz kulübünün açıklamasına rağmen Çıragan Kempinski Oteli'nin görevlileri Leeds United takımı futbolcularının otel içinde oldukça rahat ve neşeli olduklarını söyledi.

Erhan DOĞAN - Ali ÖZLÜER (SHA)

Leeds'deki oteller Türk almayacak
İKİ İngiliz holiganın Galatasaray maçı öncesi öldürülmesi 20 Nisan'da Leeds'de oynanacak yarı final rövanşının da havasını değiştirdi. Leeds'teki oteller Türk seyahat şirketlerinin yaptığı rezervasyonları iptal etme kararı aldı. Leeds Oteller Birliği'nin açıklamasına göre, "Katiller yakalanmadığı sürece Leeds kentindeki otellere hiçbir Türk grubu kabul edilmeyecek."

Galatasaray'In resmi tur şirketi Duru Turizm'in sahibi Yusuf Duru, "Elimizde 1860 adet maç bileti var. Türkiye'den de büyük bir grubu Leeds'a götürmeyi planlıyorduk. Ama gördüğüm kadarıyla, en azından yüzde 50 oranında bir eksikle sözkonusu olacak' dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır