kapat

01.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Paniğe gerek yok
"Hoca işi en geç 15 Nisan'da bitecek. Daum olmazsa açıkta kalmayız. En az üç kaliteli yabancı alacağız. Bunların kim olacağını teknik direktörümüz belirleyecek."

En iyisini bulacağız
ABD'de bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör konusunda camianın paniğe kapılmaması gerektiğini söyledi. Takımı, dünyanın en iyi hocalarından birine emanet edeceklerini söyleyen Yıldırım, "Bu iş en geç 15 Nisan'da bitecek. Daum konusu da önümüzdeki hafta açıklığa kavuşur. Bu işler aceleye gelmez" dedi

Açıkta kalacak değiliz
Daum'la aralarında sorun olmadığını söyleyen Yıldırım, "Şimdi top Leverkusen'de. Onlar da naz yapıyor. Ama sonuçta herşey Daum'a bağlı değil. Onu alamazsak F.Bahçe takımı açıkta kalmaz. Gider bir başka çok iyi teknik adamla anlaşırız. Bu iş için fedakarlıktan kaçınmayacağız. F.Bahçe'yi gelecek sezon zaferlere koşturacak bir hoca alacağız" diye konuştu.

3 yabancı alınacak
F.Bahçe Başkanı, yabancı transferi için de teknik direktör konusunun halledilmesinden sonra harekete geçeceklerini belirtti. Futbolcuya göre hoca değil, hocaya göre futbolcu alacaklarını söyleyen Yıldırım, "Bu hatanın sıkıntısını çok çektik. Teknik direktörle anlaştıktan sonra, onun vereceği rapor doğrultusunda birinci sınıf 3 yabancı alacağız" ifadesini kullandı.

Yedekte 4 hoca var
ABD'ye sağlık sorunları yüzünden gittiği yönündeki spekülasyonların da doğru olmadığını belirten Yıldırım, "Buraya sadece dinlenmek için geldim. Son dönemde çok yoruldum ve stres atıyorum" dedi. F.Bahçe'de Daum'dan sonraki alternatif Trapattoni... Parreira ile de ilgilenen sarı-lacivertli kulüp, Zaccheroni ve Capello ile de temasta...

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır