kapat

01.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün Kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay, arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkilerinizde yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le gerçekleştirdiği zorlu açılar kısıtlanma duygusu yaratabilir. Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünenler için ani ve güzel fırsatlar oluşabilir. Yeni ve ilginç olan her şeye karşı motivasyonunuz artıyor. Aşk konusunda hoş rastlantılar yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Sezgilerinizde ani bir artışla birlikte nedensiz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Yöneticiniz Ay'ın Uranüs'le birleşiyor olması paylaşımlarınız konusunda ani ve duygusal kararlar almanıza neden olabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Karşıt burcunuzda birleşen Uranüs ve Ay'ın etkilerini ikili ilişkileriniz üzerinde hissedebilirsiniz. Zaman zaman çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda esnek olmaya çalışmalısınız.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün Boğa burcundaki Satürn'le sert açı yapan Uranüs ve Ay, sizi sağlığınız ve günlük işleriniz konusunda zorlayabilir. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabileceğiniz görülüyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Aşk konusunda mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Duygularınız değişken olmasına rağmen ilişkileriniz bu durumdan pozitif etkilenebilir. Toplum yaşamınızda zevkli anlar yaşayabileceğiniz bir gün.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün Boğa'daki Satürn'le Kova'daki Uranüs ve Ay'ın gerçekleştirdiği sert açılar ikili ilişkileriniz ve aile yaşamınızda gerilim yaratabilir. Maddi konulardaki değişimlere hazırlıklı olmanızda fayda var.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün yakın çevrenizde oldukça ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Maddi konularda geleneksel olmayan tutumlar gösterebileceğiniz bir gün. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Şansınızı aşırı zorlamamalısınız.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzda birleşen Uranüs ve Ay'ın belirsizlik ve çekicilik veren etkilerini yaşamınızın her alanında hissedebilirsiniz. Beklenmedik kararlar ve davranışlarla sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün Ay'ın ve Uranüs'ün birleşmesi bilinçaltınızda dalgalanmalar yaratabilir. Sezgileriniz artarken, planlama yeteneğinizi uygulayabileceğiniz alanlar keşfedebilirsiniz. Venüs, aşk isteğinizi arttırıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır