kapat

01.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Livaneli internette ikinci sırada
Londra Senfoni Orkestrası'nın seslendirdiği "New Age Rhapsody", Kiss Müzik tarafından internet ortamında dünya pazarına sunuldu. Eser, şimdiden ikinci sıraya yerleşti.

Zülfü Livaneli'nin Londra Senfoni Orkestrası tarafından kaydedilen "New Age Rhapsody" adlı eseri Kiss Müzik aracılığıyla internet ortamında dünya pazarına açıldı.

Geleceğin müzik pazarı olarak adlandırılan "dünya sanal müzik ortamı" ilk kez Türk müziğiyle karşılaştı. Merkezi Londra'da bulunan ve günde 4 milyon kişinin ziyaret ettiği "http://peoplesound.com", Kiss Müzik aracılığıyla ilk kez bir Türk müzisyenini dinleyicilerine sunmaya başladı. Livaneli'nin eseri web sitesinden hem dinlenebiliyor hem de satın alınabiliyor.

Kiss Müzik Zülfü Livaneli'nin eserini "ethno-classical" başlığıyla "peoplesound.com" aracılığıyla sunuyor. Dünya müzik vitrinine giren eseri Londra Senfoni Orkestrası tarafından kaydedilen "New Age Rhapsody"nin yeni versiyonu. Londra Senfoni'nin icrasına Livaneli yönetiminde, kanun ve ney gibi Türk müziğinin bazı enstrümanları da eklendi.

"New Age Rhapsody"nin yeni versiyonu kısa sürede sitenin en çok ilgi gören eserleri arasına girekrek listede ikinci sıraya yerleşti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır