kapat

01.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Varsa yoksa motosiklet
Ebru Şallı ve Aysun Kayacı motosikleti bir yaşam tarzı olarak gördüklerini söylüyor

GÜMBÜR gümbür gürültülü... Yeni nesil gençler gibi asi ve özgür... Şıklığıyla ve teknolojisiyle süper görünümlü. Motosiklet ve motosikletçi ile ilgili söylenecek çok söz, anlatılacak pek çok efsane var. Yıllar önce ortaya çıkan ve kendi başına bir yaşam stilini de beraberinde getiren motosikletler, ulaşım aracı olmaktan çok daha fazla şey ifade ediyor.

KISITLANMAK MI? ASLA!..
Belki bu bağlamda toplum çizgisinin dışında, gönüllerince bir yaşam süren çoğu mankenin de bu yüzden favorisi oluyorlar. Ebru Şallı ile Aysun Kayacı da motosiklet tutkunu iki manken. Motosikleti bir yaşam biçimi olarak gördüklerini söylüyorlar ve onsuz yapamıyorlar.

Ebru Şallı, kısıtlanmayı hiç sevmiyor. Özellikle bir erkek tarafından. Evlenip ayrıldığı Ozan Orhon'dan ayrılma sebebi de kısıtlanma...

Çok ciddi bir ilişki yaşasa bile kendinden asla ödün vermeyen Şallı, her zaman her yerde seksi giyimli olmayı seviyor. Bu yüzden fiziğini ön plana çıkaran her türlü elbiseyi rahatlıkla giyebiliyor. Harun Tan ile ciddi bir ilişki yaşamasına rağmen hiç değişmiyor. Seksi pozlarını hâlâ hiç çekinmeden veriyor.

Aysun Kayacı da özgürlüğüne çok düşkün. Hatta Aysun her yerde öyle rahat tavırlar sergiliyor ki, dilediği lafı rahatlıkla söyleyebiliyor. Futbolcu Emre ile hızlı bir yaşamı seven Aysun her türlü çılgınlığı seviyor.

GÜLŞEN YÜKSEL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır