kapat

01.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Büyük Kulüp Levent'e şube açıyor
Köklü sosyal kulübün yeni seçilen yönetimi, Avrupa yakasında oturan üyeleri için yer arayışını sürdürüyor

1882 yılında kurulan 5150 üyeli kulübe üçüncü kez başkan seçilen Duran Akbulut; "Sunduğumuz hizmetler artacak" diyor..

İŞ dünyasından siyasete, üst düzey ordu mensuplarından serbest meslek sahiplerine kadar pek çok alandan ünlü isimlerin üyesi olduğu Çiftehavuzlar'daki Büyük Kulüp'te yeni bir dönem başladı... Geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongre ile yeni yönetim işbaşına geldi... Sanayici Duran Akbulut üçüncü kez başkan seçilirken; yönetim de şu isimlerden oluştu:

ÜNLÜ İSİMLER
Armatör Gündüz Kaptanoğlu, Maliye Eski Bakanı Adnan Başer Kafaoğlu, avukat Nevzat Özgen, bankacı Ercan Targay, ekonomist-işletmeci Serpil Bağrıaçık, İhracatçılar Birliği Başkanı Okan Oğuz, sanayici Mehmut Nuri Kuriş, işadamı Mehmet Özcan, avukat Yağız Dağlı ve bankacı Mehmet Özdeniz... Disiplin Kurulu Başkanlığı'nı ise Deniz Kuvvetleri eski Komutanı emekli Oramiral Vural Beyazıt üstlendi...

1974 yılına kadar Beyoğlu Ses Tiyatrosu'nun üzerindeki binada hizmet verip daha sonra Çiftehavuzlar'daki mekanına taşınan kulübü ileriye götürmek için belirledikleri hedefleri bir bir hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Duran Akbulut, "Kuruluşumuzu yurt dışına da açacağız" diyor.

Restoranları, barları, oyun, konferans, bowling, balo salonları ile kütüphanesi, gece kulübü, sineması, yarı olimpik yüzme havuzu, kuaförü, saunası, fitness, step ve aerobik ünitesi bulunan kulübe yeni birimler kazandıracaklarını söyleyen Akbulut, "Tenis kortlarının yanında inşa edeceğimiz kapalı otapark ile park problemi bitecek. Ayrıca yeni bir spor kompleksi kuracağız" diye konuşuyor.

GENÇLERE ÖZEL
Üyelerine verdikleri hizmetleri arttıracaklarını belirten Akbulut, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Büyük Kulüp son dönemlerde gençler için seferber oldu. Yapacağımız yeni üniteler ile burasını gençler için daha cazip bir mekan haline getireceğiz. Bu alandaki Avrupa'nın en büyük kuruluşu olarak kulübümüzü daha ileri noktalara taşıyacağız."

Kongrede yönetimlerini iş başına getirdikleri için bütün üyelere teşekkür eden Duran Akbulut, "Onların güvenlerini boşa çıkarmayacağız" diyor ve ekliyor: "Büyük Kulüp gurur duyulan bir kuruluş olmayı sürdürecek. Saygınlığı her zamanki gibi en üst düzeyde olacak."

YAVUZ ASDEMİR

Yeni yönetimin iddialı projeleri

Park yapılacak
Yüzme havuzu ve tenis kortlarının yanında 450 araç kapasiteli kapalı otopark inşa edilecek. Böylece park sıkıntısı son bulacak.

Spor tesisi kurulacak
Doğayla iç içe bir konumda, bünyesinde golf sahaları ile atıcılık ve binicilik ünitelerinin bulunucağı "Country Spor Tesisleri" yapılacak

Business Center
Üyelerin yabancı ülkelerin bakanlıkları ve meslek odaları ile bağlantı kurmalarını sağlamaları için "Business Center" kurulacak.

Deniz sporları
Deniz sporları organizasyonları düzenlenecek. Bu konuda yurt içi ve dışındaki kuruluşlarla işbirliği yapılacak.

Gençlik Merkezi
Genç üyelere yönelik aktivitelerin arttırılması için "Gençlik Merkezi" kurulacak. Merkez, iş-okul-burs ilişkileri için özel donanıma sahip olacak.

Uluslararası girişim
Kulüp, Avrupa ülkelerindeki benzer kuruluşlarla çeşitli faaliyetler için işbirliği yapacak.

Komiteler kurulacak
Aktivitelerin arttırılması için üyeler arasında "sosyal yapılanma", "eğlence-dinlence", "hobi geliştirme" ve "iş merkezi" gibi komiteler oluşturulacak...


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır