kapat

01.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Halis Ağa yemin etti bankada göreve başladı
Toprakbank yönetim kurulu üyeliklerine seçilen Halis Toprak ve Yıldırım Aktürk adliyede yemin etti

Hisselerinin çoğunluğuna Halis Toprak'ın sahip olduğu Toprakbank'ın son genel kurul toplantısında, banka yönetim kurulu değişti. Yönetim kurulu üyeliklerine seçilen Halis Toprak ile kızı Yeşim Toprak birlikte görev yapacaklar. Halis Toprak ve Yıldırım Aktürk, dün İstanbul Adliyesi'nde yemin ederek görevlerine başladılar.

Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Doğan Sevim'in yerine, bankanın hissedarlarından Toprak Kağıt A.Ş.'ye temsilen seçilen Halis Toprak ile Salih Yardımcı'nın yerine Toprak Holding'i temsilen seçilen Yıldırım Aktürk, dün öğle saatlerinde İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde hazır bulundular.

Mahkeme huzurunda Bankalar Kanunu'nun 28. maddesi gereğince, "Vazifemin devamı müddetince görevimi tam bir dikkat ve dürüstlükle idame ettireceğime, bilerek ve isteyerek kanun hükümlerine aykırı hareket etmeyeceğime ve ettirmeyeceğime, Allahım ve namusum üzerine yemin ederim" şeklindeki yemini okuyarak görevine başlayan Toprak çıkışta, "Yönetim kuruluna seçildik. Yıldırım bey ile buraya yemin etmeye geldik" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır