kapat

28.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Briegel kalabilir
Oktay ve Sergen gibi takımdan ayrılan oyunculara kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Bilgili, Briegel'i de arayıp, kendisiyle çalışmaya devam etmek istediklerini bildirdi

Briegel iyi gidiyor
Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, takımın büyük bir çıkış yakaladığını vurgulayarak, "Teknik heyete güvenimiz tam. Takım bu performansını sürdürürse yola Briegel'le devam edebiliriz" dedi. Kulüp çalışanlarına garanti veren Bilgili, Alman hocayı da arayarak, "Huzursuz olmanıza gerek yok. Sizin bu işi başaracağınızdan kuşkumuz yok. Yola birlikte devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Gidenlere kapımız açık
Bilgili, çeşitli nedenlerle Beşiktaş'tan ayrılmak zorunda kalan Oktay, Sergen gibi yıldızlara da kapılarının açık olduğunu ifade etti. bu oyuncularla ilgili herhangi bir hedefleri olmadığını belirten Beşiktaş Başkanı, "Sadece, bu oyuncular dönmek isterse ve şartlar da uygun olursa transfere sıcak bakabiliriz" dedi.'

Devrim zamanı
Beşiktaş'ın yeni başkanı, projelerini hayata geçirebilmek için de kolları sıvadı. Kulübün en genç başkanı özelliğini taşıyan Bilgili, "Beşiktaş'ta yeni dönem başladı. Şimdi devrim zamanı. Biz verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çaba göstereceğiz" diye konuştu.

'Az zamanda çok iş'
Siyah-beyazlı kulüpte 6 yıl genel sekreterlik yaptığını hatırlatan Bilgili, "Kulübün işleyişini ve sorunlarını biliyorum. Projeleri gerçekleştirmek için çalışmalara başlıyoruz. Az zamanda çok iş yapıp, Beşiktaş'ı Avrupalı yapacağız" ifadesini kullandı.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır