kapat

28.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Derbi kazası
Sezonun ilk 4 derbisini de kazanan sarı-kırmızılı ekibin fiyakasını F.Bahçe bozdu. Beşiktaş ilk derbisini kazandı, Trabzon sadece 4 puan toplayıp derbi fakiri oldu

Bir derbi haftasını geride bıraktık. Lider G.Saray ikinci kez yenilirken Beşiktaş'ın şampiyonluk umutlarını arttırdı. F.Bahçe de lig üçüncülüğü için önemli bir avantaj yakaladı. Trabzon yenilince, G.Antep de puan kaybedince sarı-lacivertli ekip rahat bir nefes aldı.

G.Saray, bu sezon derbi maçlarda 4'te 4 yapmıştı. Trabzon'u deplasmanda 2-1, evinde 2-0 yenmişti. Beşiktaş'ı 1-0, F.Bahçe'yi 2-1 yenen sarı- kırmızılı ekip, 5. maçında F.Bahçe'ye 1-0 yenilmesine rağmen derbilerde en fazla puan toplayan takım oldu.

F.Bahçe, Turhan Sofuoğlu ile birlikte derbi kaybetmedi. Zeman'la Trabzon'a 2-0, G.Saray'a 2-1 yenilen sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş ve Trabzon'u 2-1, G.Saray'ı 1-0 yenerek derbilerde 9 puan toplamayı başardı.

Beşiktaş, bu sezon ilk derbisini kazandı. Daha önce Trabzon ile 1-1 berabere kalan, F.Bahçe ve G.Saray'a yenilen siyah-beyazlı ekip, bundan sonraki iki derbisini kazansa bile G.Saray'ı geçemeyecek. Trabzon ise derbilerini bitirdi ve tek galibiyetini F.Bahçe'den aldı. Bordo-mavili ekibin bir de Beşiktaş beraberliği var.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır