kapat

28.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Türkiye'nin en büyüğü
F.Bahçe Basın Sözcüsü Attila Kıyat, "G.Saray Avrupa'da başarıya koşabilir. Ama Türkiye'de en büyüğün kim olduğunu unuttular. Onu hatırlattık" dedi

F.Bahçe yöneticileri 2.5 yıl sonra gelen G.Saray galibiyetini aşırı sevinç göstermeden, ama anlamlı kelimelerle karşıladılar. Sakin tavırlarıyla bilinen Basın Sözcüsü Atilla Kıyat, sonucun Galatasaray için ders olduğunu vurgulayıp, "Onlar Avrupa'da başarıya koşarken, Türkiye'de en büyüğün kim olduğunu unuttular. Bu sonuç bazı şeylerin tekrar hatırlanmasını sağladı" diye konuştu. Kıyat, bütün bir hafta boyunca kendilerine ve futbolcularına yapılan aşağılanma ve hakaretlerin cevabının sahada verildiğini sözlerine ekledi.

Transfer sinyali
Asbaşkan Şadan Kalkavan ise G.Saray galibiyetinin F.Bahçeli futbolcularla taraftarları barıştırdığını, ancak hiçbir şeyin üstünü örtmediğini ifade etti.

Kalkavan, "Biz bu galibiyet ile övünüyor, oyuncularımızı haysiyet mücadelesi nedeniyle kutluyoruz. Defansif oyunumuz eleştiriliyor ama Galatasaray ile ilk yarıda oynadığımız maçta da rakibimiz sahasında çıkmadan galip gelmişti. Yöneticiler olarak transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki yıl şampiyon olacak kadroyu oluşturacağız" dedi.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır