kapat

28.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üzülmeniz için çok gec
Fatih Terim, F.Bahçe şoku sonrası soyunma odasına hışımla girdi, uzun süre sakinleşmeye çalıştı ve kendisine bakan futbolcularına ilk sözleri böyle oldu:

Canınız sağolsun
F.Bahçe önünde ummadığı bir yenilgi alan G.Saray'ın soyunma odasında maç bitimi ölüm sessizliği hakimdi. Bütün futbolcular duşlara bile girmeden şoke halde oturuyordu. Terim soyunma odasına girdi, futbolcularına baktı ve "Üzülmeyin. Canınız sağolsun. Zaten üzülseniz bile artık çok geç. Gidip duş alın. Kendinize gelin. Futbol oynuyorsunuz. Böyle şeyler olur" diyerek oyuncuların teselli etti. Sert bir eleştiri bekleyen G.Saraylı futbolcular, bu sözlerden sonra hayata döndü.

Erzurum kabul etmedi
Kaptan Bülent, "F.Bahçe, bir kez 18'imize girmeden bize gol attı. Bu mağlubiyeti haketmemiştik. İnsanların bizi yendikleri zaman bu kadar sevinmelerini anlayamıyorum. Biz sevincimizi UEFA Kupası'nı havaya kaldırdığımız zaman göstereceğiz" ifadesini kullandı. Bu arada sarı-kırmızılı takım 6 Nisan Perşembe günü oynayacağı Leeds United maçını gözönünde bulundurarak, Erzurumspor'a götürdüğü ''Lig maçını cuma günü yapalım'', teklifine olumlu yanıt alamadı.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır