kapat

28.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hayatımın gölü
F.Bahçe'nin yıldızı Johnson, G.Saray'a attığı müthiş golden sonra evinin kapılarını SABAH'a açtı. Ganalı futbolcu, "Golü kaburgamı kıran Hagi için attım" dedi

Hesabı kapattım
F.Bahçe'nin Ganalı futbolcusu Johnson, G.Saray maçındaki müthiş frikik golünün hemen ardından evinde SABAH'ı ağırladı. Evine girer girmez müzik setini açıp dans etmeye başlayan Johnson, "Attığım golü Hagi'ye armağan ediyorum. Görülmemiş bir hesabımız vardı. Benim kaburgamı kırmıştı. Ben de attığım golle ona yanıt verdim. F.Bahçe'nin ne kadar büyük bir takım olduğunu gösterdim" dedi.

Gol içime doğdu
Futbol kariyerinde en çok sevindiği golü attığını belirten Johnson şunları söyledi: "Frikikte gol atacağım içime doğdu. Tayfun ve Moshoeu'ya 'Bana bırakın' dedim. Gole taraftarımızın bu kadar sevineceğini tahmin etmiyordum. Keşke hep G.Saray ile oynasak da taraftarlarımızı sevindirsek. Topun kaleye girdiğini görünce dünyalar benim oldu. Nasıl sevineceğimi bilemedim. Bir ara ayaklarım bile titredi."

G.Saray çökecek
Aldıkları bu galibiyetin G.Saray için sonun başlangıcı olacağını iddia eden Johnson, "Artık toparlanamazlar. O kadar çok puan kaybetmemiş olsak, biz bile şampiyon olabilirdik. F.Bahçe'den ayrılmayı düşünmüyorum. Ayrılmayı bırakın, seneye de burada oynayıp, şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır