kapat

28.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ANAP'lı Esin polisten yumruk yedi
ANAP Ağrı Milletvekili Celal Esin, hac dönüşü Ankara Esenboğa Havalimanı'nda kavga ettiği polisten yumruk yedi. Gözü moraran Esin ile yüzüne darbe alan polis memuru 7'şer günlük rapor aldı.

Esin'in anlatımına göre olay şöyle oldu: Dün sabah saat 06.00'da Ankara'ya gelen Esin, hacı kafilesi ile birlikte dış hatlar salonuna geçti. VIP Salonu'nu kullanmayan Esin, valizlerini alıp dışarı çıktıktan sonra, unuttuğu çantasını almak için yeniden salona girmek istedi. Görevli polisler, Esin'i içeri almak istemedi ve tartışma çıktı. Milletvekili olduğunu söylemeyen Esin, valizini unuttuğunu belirtti. Polislerden biri Esin'e içeriye giremeyeceğini söyleyerek üzerine yürüdü. Ortam sertleşince polis memuru Recai Yalçın, Esin'e bir yumruk attı. Hacıların araya girmesi ile kavga önlendi. Gözü moraran Esin, Numune Hastanesi'nden 7 günlük rapor aldı.

ANAP lideri Mesut Yılmaz, Esin'e "Hoşgeldin" demek için telefon ettiğinde durumu öğrendi. Duruma el koyan İçişleri Bakanı Sadettin Tantan da telefonla Esin'den bilgi aldı.

Polis memuru Yalçın'ın da yüzüne darbe aldığı ve kendisine 7 günlük rapor verildiği öğrenildi. Esin, SABAH'a "VIP Salonu'nu kullanmamanın ve normal bir vatandaş gibi davranmanın cezasını çektik" dedi. Polise kesinlikle kendisinin vurmadığını belirten Esin, "Olay anında etraftan müdahale edenler oldu, belki o arbedede olmuştur" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır