kapat

26.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ikincilik artık garanti
Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel, "Çok önemli bir galibiyet. İkinciliği artık elimizden kimse alamaz" dedi. Trabzon'un hocası Bulak ise hakeme çattı

Hakem için yorum yok
Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel, "Çok önemli bir maçı daha kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üst üste 10. galibiyeti aldık. İkinciliği garantiledi. Artık kimseye kaptırmayız. Hakemler her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Onlarla ilgili yorum yapmayacağım. Onlar da insan; onlar da hata yapabilir" dedi.

Rahim&Tayfur kart cezalısı
Dün sarı kart gören Rahim ile Tayfur, haftaya A.Gücü maçında kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler. Kafileye yönetimden sadece Ethem Özçelik ve Celal Soydan eşlik etti. Diğer yöneticiler bugünkü kongre nedeniyle İstanbul'da kaldı. PAF maçı 0-0 sona erdi ve Beşiktaş 21 haftalık yenilmezliğini devam ettirdi.

İlk gol ofsayt, ikincisi faul
Trabzon'un hocası Giray Bulak ise Beşiktaş'ı galibiyet için kutladıktan sonra hakeme yüklendi: "İlk gol bence ofsayttı. İkinciden önce Ertuğrul'un attığı dirsek gözden kaçtı." Bulak, Mehmet İpek'in Ersen'in darbesiyle hastanelik olduğu iddiasıyla Briegel'e laf atınca, yardımcısı Ahmet Akcan ile tartıştı.

VAHAP HACIOĞLU - Trabzon


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır