kapat

26.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bakandan 'mini' ameliyat
Cerrahlığı özlediğini sürekli söyleyen Sağlık Bakanı Osman Durmuş, Samsun'da denetime gittiği hastanede küçük bir de ameliyat yaptı. Durmuş, bir gazetecinin sivilcesini özenle aldı

SAĞLIK Bakanı Osman Durmuş, Türk Kurultayı için gittiği Samsun'da gece yarısı hastane denetimi yaptı. Cerrahlığı sürekli özlediğini söyleyen Durmuş, denetime gittiği Samsun Devlet Hastanesi'nde küçük bir de ameliyat gerçekleştirdi.

Durmuş, denetimi izlemek üzere gelen Radikal Gazetesi muhabiri Ayfer Selamoğlu'na "Küçük bir operasyon yapıp, sivilceyi iyileştirebiliriz, yoksa iz kalır" uyarısında bulundu.

İNCE ÇALIŞTI!
Sağlık Bakanı, enjektörle Selamoğlu'nun sivilcesini aldı. İki enjektör kullanan Durmuş, ilk enjektörle sivilcenin içini boşalttı ve çıkan parçayı kültür yapılması için laboratuvara yollayarak sonucun Selamoğlu'na bildirilmesini istedi. İkinci enjektörle de kanı çeken Durmuş, daha sonra maşa yardımıyla pansuman yaptı.

Hastanede sağlık personeli ve hastalarla dertleşen Durmuş, doktorluk mesleğinin itibarını kurtarmak için yapacağı çalışmaları anlattı.

Kendisini merak ederek yanına gelen bir kız çocuğuna, "Bu çirkin, kavgacı adamın nesini görmek istiyorsun güzel kız..?" diye seslenen Durmuş, küçük kıza bir kitap hediye etme sözü verdi. Doktorların ayda 300 milyon lirayla geçinmek zorunda olduklarını söyleyen Sağlık Bakanı Durmuş, "Bugün temizlik işçisi, 320 milyon lira maaş alıyor" dedi.

Nevin BİLGİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır