kapat

26.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

HARAKİRİ

UEFA Kupası'na katılabilmek için 3 puan alması gereken bir maçta, Trabzonspor harakiri yaptı! Şurası bir gerçek ki, Türkiye liglerinde Trabzonspor gibi kendi kalesinde golü üretmek için üstüste hata yapan başka takım yok.

İlk yarıda Beşiktaş'ın bulduğu iki gol de, savunma ve kaleci yetersizliğinin en önemli göstergesiydi. Nikolovski diğer maçlarına oranla çok fazla hata yaptı. Osman ve Okan da gerek adam markajında, gerekse ilk toplara zamanlamada yaptıkları yanlışlar yüzünden oyundan çabuk düştüler. İlk yarıda Beşiktaş takımı Trabzonspor'un sağ kenarından hücum girişimlerinde bulunuyor; fakat Sayın Bulak da bizler gibi sadece seyrediyor!

Bir de rakipten kapılan toplarda hücumda çoğalmayı özellikle ilk devrede becerebilseler savunmasında önemli yanlışlar yapan Beşiktaş takımına karşı daha fazla gol pozisyonu yakalama şansı bulacaklardı.

Anlamsız Fatih
Savunmasında bireysel hata yapan bir takımın girdiği gol pozisyonlarında beceri noksanlığı varsa, oyunu lehine çevirmesi beklenemez. Bordo-mavili takım maç boyu 6-7 tane net gol pozisyonu buluyor, ama sadece 1 gol atıyorsa, söylenecek fazla bir söz yok. Orta alanda Abdülkadir, attığı golün dışında futboluyla da bana göre takımının en yararlı oyuncusuydu.

Erman ise kendisinden bekleneni bu maçta da aşırı telaş ve kendine güvensizliği yüzünden ortaya koyamadı. İlerde Fatih, G.Birliği maçının aksine anlamsız bir oyun ortaya koydu. Yetenekleri üst düzeyde olan böylesi bir oyuncunun büyük maçlarda ortaya çıkması gerekiyor. Aksi taktirde sıradanlaşmaktan kurtulamaz. Hami ise serbest vuruşlar dışında oyunda yoktu.

Bordo-mavili takım kendisi için böylesi önem taşıyan bir maçta sahaya daha iyi bir ortaya koymak zorundaydı. Bu yüzden mutlak galibiyet bekleyen taraftarlarını hüsrana uğrattı.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır