kapat

26.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Kim Beşiktaşlı

Genelde büyük maçların kaderini kişisel hatalar belirler. Yine öyle oldu. Maça kötü başlayan Trabzon kalecisi Metin başladığı gibi bitirdi. Beşiktaş'ın ilk golünde kalesini zamansız terkedişi bir ikramdı. Libero gibi oynamak isteyen kalecilerimiz var. O zaman bu libero ihtiyacı niye?

Üstelik Trabzon'un defansı zaten pek de kötü oynamıyor. Nikolovski gibi bir de iyi liberoları var.

İlk golün ofsayt tartışmasından sonra oyun gerildi. Futbolcuların itişleri kakışları ve karşılıklı dirsekler. Bunların birinde de rakibini öncelikle kol gücüyle, hatta biraz da dirsekle ekarte eden Ertuğrul'un muhteşem golünü izledik. Yani bir anlamda sahadaki itiş-kakış Beşiktaş'a yaradı.

Kongreyi unutmayalım
Beşiktaş'ın, son maçlarda kadroları hemen hemen aynı. Alternatif futbolcuya gerek duyulmuyor. Defansta gün geçtikçe daha az hata yapıyorlar. Tayfur yanında koşan bir orta saha olduğu zaman daha rahat. Ayhan, futbolda sadece yeteneğin yetmediğini, koşmanın da gerekli olduğunu anladığından beri iyi. Ertuğrul bir vuruyor; pir vuruyor.

Beşiktaş futbol takımının kongreyle alakası yok. Onlar toplarına bakıyorlar, kazanıyorlar. Amaç Beşiktaş'a hizmet. Bunu yerine getiriyorlar.

Futbolcu olmayıp Beşiktaş'a hizmeti ilke edinmiş insanlar da var. Örneğin Siyah-Beyaz Grubu. Bugüne kadar koltuk kavgası yapmadılar. Yönetime adam sokmak için uğraşmadılar. Ama ne yazık ki, Beşiktaş'ta halen başkalarının listesini yapan insanlar var.

Sizce kimler daha Beşiktaşlı?

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır