kapat

26.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sizden cocuk sahibi olabilir miyim?
Michael Douglas, Catherine Zena Jones'a tanıştığı gün, "Sizden çocuk sahibi olabilir miyim?" diye sormuş. Seksi yıldızın nazı fazla sürmemiş, şimdi yedi aylık hamile

ÜNLÜ aktör Michael Douglas, karnında çocuğunu taşıyan Catnherine Zeta Jones'un peşinden koşarken, 'çektiklerini' Amerikan magazin dergisi US'a anlattı.

Cathnerine'in güzelliğini Zorro filmi sırasında fark eden Douglas 'kafayı taktığı' Catherine'i etkileyebilmek için elinden geleni yaptı. Catherine'in, 'Deauville Film Festivali'ne katıldığını öğrenen ünlü aktör soluğu burada almış. Kendisiyle tanışır tanışmaz da, "Bebeğinizin babası olabilir miyim?" diye soran Douglas reddedildi ama pes etmedi. Daha sonraki buluşma tekliflerini de reddettiği Douglas'tan bir kucak gül alınca inadından vazgeçti. Ancak ilk buluşmalarında Douglas'ı ilginç bir sürpriz de bekliyordu. Catherine buluşmaya ailesiyle birlikte geldi. Bütün bunlara rağmen azimle mücadelesini veren Douglas, bu uzun uğraşların sonunda Catherine'in gönlünü kazanabildi. Çift şimdi doğacak çocukları için gün sayıyor.

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır