kapat

26.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Polise ateş açan üç TİKKO'cu ele geçti
KARTAL İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bir polis ekibi, 21 Mart 2000 tarihinde saat 18.15 sıralarında devriye görevi yaptığı sırada Eczacıbaşı Fabrikası'na ait boş arazide gördüğü 2 kişinin durumundan şüphelendi. Şahıslar tabanca ile polise ateş açarak kaçtı. Düzenlenen operasyonlarda, Erdal Susan adlı yasadışı TİKKO örgütünün sözde askeri komite sekreteri Kartal'da, askeri komite üyeleri Bülent Taş ile Ramazan Aydın ise Kadıköy'de yakalandı.

Salih AYDIN (SHA)

Aile boyu zehir taciri
EDİRNE'DE jandarma timleri Hümmet Yıldırım'ın (31) İstanbul'daki uyuşturucu tacirlerinden aldığı eroiniYunanistan'a göndereceğini haber aldı. Bunun üzerine Edirne İl Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı e-kipleri, Yıldırım'ın evinde operasyon düzenledi. Ancak tüm aramalara karşın evde eroin bulunamayınca, Yıldırım'ın kayınpederi Mehmet Erol'un (55) evinde arama yapıldı. Kömürlükte gömülü 1,5 kilo eroin bulundu.

Eylem KESKİN

HADEP'li Karakeçili serbest bırakıldı
BATMAN'DA tutuklu bulunan HADEP Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Karakeçili, avukatlarının bir üst mahkemeye başvurusu sonucu tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Karakeçili hakkında Diyarbakır DGM Başsavcılığı'nca gıyabi tutuklanma kararı bulunduğu gerekçesiyle 13 Mart tarihinde Batman'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Reşat YİĞİZ

Erol Evcil'in DGM randevusu
NESİM Malki'ye olan yüzlerce trilyon borcunu ödeyemediği için Malki'yi öldürdükleri ileri sürülen Erol Evcil ve tetikçisi Burhanettin Türkeş'in yargılanmasına yarın İstanbul DGM'de başlanıyor. Hazırlanan iddianamede Evcil'in, Nesim Malki'yi, ona olan borçlarını ödeyemediği için öldürttüğü belirtildi.

Veli SARIBOĞA

PKK'nın Kızılay'ı dolandırıldı
PKK'NIN yan kuruluşu sözde Kürt Kızılayı yöneticileri tarafından soyuldu. Çeşitli yerlerde faaliyet gösteren ve örgütün finansman kaynaklarından biri olan derneğin topladığı yardımlar yöneticiler tarafından zimmetlerine geçirildi. Yöneticilerinin, topladıkları yardımları bankalarda açtırdıkları gizli hesaplara aktardıkları ve mali konularda hesap vermedikleri belirlendi.

Sahteci Romen'e milyarlık ceza
TÜRKİYE'YE sahte pasaportla giren Romanya uyruklu Zalog Oane Mirella, Kadıköy'de bir kuyumcuyu dolandırdı. 22 yaşındaki Mirella, sahte visayla kuyumcudan 1 milyarlık altın ve mücevher aldı. Ancak kuyumcunun şikayeti üzerine polis tarafından yakalandı. Hakkında sahte pasaport temin etmek, kullanmak ve sahtecilik suçundan Kadıköy Cumhuriyet Savcısı tarafından dava açılan Zalog Oane Mirella, dün hakim karşısına çıktı. Genç kadın 20 ay hapis cezası ile 1 milyar 600 bin lira ağır para cezasına çarptırıldı. Hapis cezası ertelendi, para cezasını ödeyecek.

Saniye ERGÖNÜL (SHA)


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır