kapat

26.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hizbullah'ta fuhuş şoku
Kanlı terör örgütü Hizbullah'ın Menzil kanadının ileri gelenlerinden Zekeriya Ay'ın, yabancı uyruklu bir hayat kadınıyla fuhuş yaparken ölmesi polise bile "Hayret doğrusu" dedirtti

ATAKÖY C Motelleri'nde Moldova uyruklu Margarita Galiteva'yla aşk yaparken kalp kirizi geçirirek ölen Zekeriya Ay'ın Hizbullah'ın Menzil Grubu'nun önde gelenlerinden biri olduğu ortaya çıktı. Hizbullah'a yönelik operasyonların sıklaşması üzerine Mardin'den İstanbul Tuzla'ya kaçan ve Pendik'te bakkal dükkanı açan Ay'ın çevresinde oldukça muhafazakâr ve sert bir insan olarak tanındığı anlaşıldı.

DÜŞÜNDÜRÜCÜ...
Olay gecesi evdekilere, örgütün bir toplantısına katılacağını söyleyerek evden çıkan Zekeriya Ay'ın, fuhuş sırasında ölümü polis yetkililerini bile şaşırttı. Hizbullah üzerine uzmanlaşan bir yetkili, "Hayret doğrusu" dedi. Bu yetkili, "Hizbullah, kamuoyuna son zamanlarda yansıdığı gibi şeriat için yasadışı eylemler yapan ve son derece vahşi yöntemler uygulamaktan çekinmeyen bir örgüt. Katı kurallarına uymayan militanlarına nasıl işkenceler yaptıklarını herkes gördü. Böyle bir örgütün ileri gelenlerinden birinin bu şekilde ölmesi hem ilginç, hem de düşündürücü. Demek ki, kendileriyle bu kadar çok çelişebiliyorlar" dedi.

HAP ALMIŞ
Eğlenmek amacıyla gittiği müzikholde tanıştığı Moldova uyruklu kadınla geceliği 100 dolara anlaşarak Ataköy C Motelleri'ne götüren Zekeriya Ay, 316 No'lu odada Margarita Galitava (21) ile beraber olduğu sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Ay'ın cinsel ilişkiye girmeden önce, hap aldığı da ortaya çıkmıştı.

Cesedi teşhis eden kardeşi Abbas Ay, ağabeyinin bir bakkal dükkanı işlettiğini Hizbullah operasyonlarından sonra dükkanını kapatarak Hatay'a yerleşmek istediğini belirterek, "Nataşalar'la ilişkisi olduğunu öğrenince şok oldum" dedi. Ay, toprağa verilmek üzere memleketi Mardin'e götürüldü.

SABAH HABER AJANSI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır