kapat

25.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hovarda Gaziantep
UEFA Kupası'na katılma savaşı veren G.Antep, Denizli'yi geçemedi ve 2 altın puan kaybetti. Denizli ise 1 puana 'Şükür' dedi

Birinci Lig'de 26. haftanın ilk maçında Gaziantep, evinde konuk ettiği Denizlispor'u geçemedi ve beraberliğe razı oldu: 0-0. UEFA Kupası'na katılmanın planlarını yapan kırmızı siyahlı takım son 4 haftada 7. puanını kaybetti. Hafta içinde Ersun Yanal'ın istifasıyla hocasız kalan Denizlispor ise aldığı 1 puan ile UEFA şansını çok az da olsa sürdürdü. İlk yarıda atak olan takım G.Antep idi. 21'de Ramazan'ın penaltı noktası üzerine indirdiği topu, uygun durumda bekleyen Oktay'ın kafasının üzerinde kaleci Süleyman kontrol etti.

Gaziantep çok gol kaçırdı
31'de Oktay'ın pasında ceza alanı içerisinde uygun durumda olan Hasan Yiğit'in şutunda, Süleyman topu kornere gönderdi. Devre 0-0 sona erdi. 51. de Ali Işık'ın şutunda Ömer başarılıydı. 57'de Hasan, Oktay'ı gördü. Genç futbolcu topu auta attı. 78'de Veysel, Ömer ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Erhan Albayrak golü önledi.

G.ANTEP-DENİZLİSPOR: 0-0
SarI kart: Muhammed Sylla, Yusuev (Denizlispor)

G.ANTEP: Ömer 6, Hasan Yiğit 7, Mert 7, Mehmet 6, Ramazan 7 (83 Hasan Uğur ?), Hakan 5.5, Erhan Namlı 7 (60 Desire 3), İbrahim 6, Oktay 4, Mustafa 6, Erhan Albayrak 5.5

DENİZLİ: Süleyman 7 - Serdal Muhammed Sylla 6 (48 Mehmet Ali 5), Kemal 5, Saka 5, Bülent 7, Yusuev 4, Ümit 6, Veysel 5.5 (88 Levent ?), Yusuf 4, Ali Işık 5 (66 Ali Tandoğan 3)

HAKEMLER: İsmet Cengiz, Mehmet Kaya, Celal Karahalil


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır