kapat

25.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kendinizi yeni ve ilginç konularla ilgilenmek için hevesli hissedebilirsiniz. İnançlarınıza sıkı sıkıya bağlı olabilir, ilgi duyduğunuz konuların üstüne ısrarla gidebilirsiniz. Uluslararası ilişkileriniz de gelişmeler var.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Satürn'ün Balık'taki Merkür ile yaptığı olumlu açı ikili ilişkilerinizdeki düzeyli iletişimin açıklayıcısı olabilir. Ortaklaşa çalışmaların sonuçları hakkında kuruntularınızdan dolayı sevdiklerinizi kırmamaya çalışın.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Karşıt burcunuzdaki Ay işbirlikleri konusunda dikkatli olmanızı öğütlüyor. İşbirliklerinde tutarsız davranışlar sergilemeniz, eş ve ortağınızla aranızın bozulmasına sebep olabilir. Romantik yönünüzün çok güçlü olacak.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinize fazla yüklenerek yıpranabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın aşırı yük haline gelmemesi için iş bölümüne önem vermelisiniz. Göz ardı ettiğiniz sağlık sorunlarını biriktirmek yerine çözümleme yoluna gitmeniz gerekiyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yay'daki Ay'ın olumlu etkilerini aşk yaşamınızda deneyimleyebilirsiniz. Kendizi her zamankinden daha neşeli ve hayat dolu hissedeceksiniz. Sosyal çalışmalara ağırlık vererek kendinizi rahatça ortaya koyabilrsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Yaratıcılığınızı öne çıkartabileceğiniz konularla ilgilenmek için uygun bir zaman. Kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz mekânlarda çalışmak motivasyonunuzu arttıracak. Evinizde aradığınız rahatlığa ulaşmak zor olabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Çalışmalarınızda yakın çevrenizden destek görebileceğiniz bir gün. Pozitif yaklaşımlarınız yeni kimselerle tanışmanızda önemli rol oynuyor. Yazılı ve sözlü iletişimde başarılı olabileceğiniz görülüyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Maddi konulara tutarsız yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Paranızı tutmakla harcamak arasında gidip geliyor olabilirsiniz. İleriyi düşünerek hareket etmek en doğru seçim olacağından sağduyunuzu kullanmayı ihmal etmeyin.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinizi güçlü ve benmerkezci hissedebileceğiniz bir gün. Burcunuzdaki Ay, çevrenizde fark edilme isteğine yol açarken, dış görüntünüze daha fazla önem verebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve ailenizden destek alabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bilinçaltınızın olumlu etkilenip huzur bulabileceğiniz bir gün. Kalabalıktan rahatsız olabilir sessiz ortamlarda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Girişim isteğinizin zayıf olabileceği bugün, düşüncelerinizi organize edebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Yay'daki Ay nedeniyle organizasyona önem vereceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ortak çalışmalarınız için hevesli hissedebilir, işbirlikleri konusunda başarılı olabilirsiniz. Grup çalışmalarında liderlik isteğiniz ağır basıyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Meslek yaşantınızda önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bugün toplumda kendinizi ön plana çıkarma isteğinizde artış hissedebilirsiniz. Günlük işlerinizi yoluna koyarken çevrenizden destek görebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır