kapat

25.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Muzzy: Leeds şanslı
EURO 2000'de Ay-yıldızlı formayı giyecek olan Mustafa İzzet, "Leeds çok güçlü bir takım. Zayıf yanları yok. G.Saray'a önerim, Kewell'ı boş bırakmasınlar" dedi

'UEFA Kupası'nın favorisi'
İngiltere Premier Ligi'nde Leicester City'de forma giyen Mustafa İzzet, G.Saray'ın rakibi Leeds'i SABAH için değerlendirdi. G.Saray'ın Leeds karşısında tur şansının çok az olduğunu ifade eden Muzzy, şunları söyledi:

"Leeds'i yakından tanıyorum. Bu sezon çok iyiler. Hepsi genç oyunculardan kurulu, dinamik bir takım. Her geçen gün performansları yükseliyor. Hem İngiltere'de, hem UEFA Kupası'nda şampiyon olabilirler. Herhangi bir zayıf yanlarını söyleyemeceğim. G.Saray'a şunu önerebilirim; Kewell'ı gözden kaçırmasınlar."

'G.Saray elerse sevinirim'
G.Saray'ın sahasında mutlaka galip gelmesi gerektiğini belirten Mustafa İzzet, "Cimbom'un şansı hiç yok demiyorum, ama çok zorlanacağı kesin. Bu gerçeklere karşın G.Saray'ın finale çıkmasına çok sevinirim" dedi. Leeds'in sabit bir düzeni olmadığını da belirten Muzzy, "Rakibe göre 4-4-2, 3-5-2 ya da 4-5-1 oynayabilirler. Her an değişebiliyorlar. Bu da Leeds'in bir başka silahı. İngiltere'nin en iyi ikinci kalecisi Martyn'e sahip olduklarını da unutmamak gerekiyor" diye konuştu.

ZAFER ÖZTÜRK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır