kapat

25.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu seçimin galibi Beşiktaş olacak
Arat, Bilgili, Demir ve Kazancı kongre sonrası birleşeceklerini söylerken, ortak bir karar aldılar: Kimse 2 dönemden fazla yönetimde kalmayacak

Beşiktaş'ta yarınki kongre öncesi 4 başkan adayı İnönü Stadı'nda SABAH için bir araya geldi. Adaylar Hasan Arat, Serdar Bilgili, Nevzat Demir ve Mehmet Kazancı, siyah-beyazlı kulübü 2000'li yıllarda yönetecek başkanın seçileceği kongreye 24 saat kalmasına karşın, her zaman olduğu gibi centilmenlikten ödün vermediler.

Beşiktaş'a gönül verdiklerini belirten adaylar, "Amacımız Beşiktaş'ı milenyuma yakışır bir kulüp haline getirmek. Belki kongreye ayrı ayrı giriyoruz. Ama seçimin sonunda kazanan ismin etrafında birleşeceğiz. Yani, finalde bu seçimin galibi Beşiktaş olacak" şeklinde konuştular.

Yarış 1 gün sürer, dostluk bak”
Başkanlık yarışının sadece 1 gün süreceğini belirten Dört Silahşörler, "Pazar'dan sonra yine güçlerimizi birleştirip, rakiplerimizle yarışa devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman kendimizle yarışmadık. Hedefimiz, Beşiktaş'ı Türkiye'de ve Avrupa'da herkesin imrendiği bir kulüp haline getirmek. Ve kim seçilirse seçilsin bunu başaracağından şüphemiz yok" yorumunda bulundular.

Yönetimde 3. dönem yok
Bilgili-Arat-Demir ve Kazancı, ayrıca ilginç bir de karar aldılar. Kulüpte 16 yıl süren Seba döneminden sonra koltuğa talip olan 4 isim, yönetimde en fazla 2 dönem kalacakları, 3. dönemde aday olmayacakları konusunda anlaşmaya vardılar.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır