kapat

25.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Zekanızı kutlarız'
Şişlililer "Örneği Amerika'da olan uygulamayla hem kaldırımları renklendirip hem de belediyeye trilyonlarca liralık yeni kaynak yaratan başkanımızı zekice projesi nedeniyle alkışlıyoruz" diyor.

ŞİŞLİ'de halk ve esnaf "kaldırım sevinci" yaşıyor... Başkan Mustafa Sarıgül'ün belediyeye kaynak yaratmak için kaldırımlara reklam almasını olumlu bulan Şişlililer, "Hem maddi imkansızlıklar yaşayan belediye hizmetini arttırma fırsatı yakalayacak hem de kaldırımlar renklenecek. İlçemiz yeni bir imaj kazanacak" diyor.

SATIŞLAR ARTACAK
Benzeri Amerika'da olan uygulamanın İstanbul'da ilk kez kendi başkanları tarafından hayata geçirilmesi nedeniyle sevinçli olduklarını hatırlatan işyeri sahipleri, "Proje her yönüyle zekice... Kaldırıma reklam vererek mağazalarımızın tanıtımını yapacağız, satışımızı arttırma imkanı bulacağız" diye konuşuyor.

Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Mecidiyeköy viyadüğünü yıllardır süregelen çirkin görüntüsünden arındırdığını, Ali Sami Yen Stadı'nı spor için halka açtığını, çeşitli kolaylıklar ve mağazalarda indirimler sağlayan Şişli Kart uygulamasını başlattığını söyleyen Şişliler, sözlerini şöyle sürdürüyor:

DÜZEN GELECEK
"İlçemiz şimdi yeni bir çağdaşlıkla tanışıyor. Reklam uygulamasıyla kaldırımlara yeni bir düzen de geleceğini sanıyoruz. Çünkü reklam verilebilmesi için kaldırımın bakımlı olması gerekiyor. Sonuçta bu zekice projeden hem belediyenin kasasına para girecek hem de İstanbul'da bir ilk Şişli'de başlamış olacak. Başkanımızı tebrik ediyoruz."

ŞENOL BAŞTAKAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır