kapat

25.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Paranın gücü!
Bahçelievler Belediyesi'nin 2 yıldır tamamlayamadığı Turgut Özal Alt Geçiti, Bakırköy Belediyesi'nin trilyonluk desteğiyle bitirildi. Altgeçit ,Özal'ın ölüm yıldönümü olan 17 Nisan'da açılacak...

DARBOĞAZDAYDI
BAHÇELİEVLER Belediyesi, Ataköy ile Şirinevler arasında bağlantı kurup E-5'teki trafik yoğunluğu azaltmak için 2 yıl önce alt geçit çalışması başlattı... Yaklaşık 1.5 trilyon liralık proje, diğer bir çok yerel yönetimin olduğu gibi Bahçelievler Belediyesi'nin maddi sıkıntı içinde olması nedeniyle 2 yılda tamamlanamadı.

ÇALIŞMA HIZLANDI
İŞTE bu noktada devreye İstanbul'da maddi sıkıntı içinde olmayan bir kaç belediyesi arasında yer alan Bakırköy Belediyesi girdi... 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın adını taşıyan alt geçit, trilyonluk destekle hızlandırılan çalışmalarla 3 aylık bir sürede açılışa hazır hale getirildi.

ÇİLE BİTECEK
ATAKÖY'de oturanlara da rahatlık sağlayacak proje için iki belediye arasında örnek bir dayanışma sergilendiğini hatırlatan Bahçelievler Belediye Başkanı Saffet Bulut, "E-5'in altında en büyük geçit yapılmış oldu. Şirinevler'den ve Ataköy'den E-5'e giriş çıkışlar çok daha kolay olacak. Trafik önemli ölçüde rahatlayacak" dedi.

ŞENOL BAŞTAKAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır