kapat

25.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fenerbahçe tarafına minyatür kale konsun!
GALATASARAY taraftarları, Mallorca maçı sonrası yönetime başvurdu. Cim-Bomlular, "Ali Sami Yen'de oynayacağımız derbide, Fenerbahçe minyatür kaleyle oynasın.

Belki o zaman hezimetten kurtulur" diyerek dalga geçerken, yöneticiler de "Fenerbahçe'yi tarihi farktan minyatür kale bile kurtaramaz" iddiasında bulundu.

Galatasaraylı taraftarların bu teklifini nasıl değerlendirdiğini sorduğumuz Fenerbahçeliler'den ilginç yanıtlar aldık:

Turhan Sofuoğlu
'Yanıtı sahada veririz'

Bu konularda yetkili olan yönetimdir. Bizim karışmamız doğru olmaz. Biz yanıtımızı sahada veririz. Yöneticilerimiz bu tarz yaklaşımların karşılığını verirler.

Bedri Baykam
'Fener maça çıkmasın'

Avrupa kupalarında Galatasaray'ı tutuyorum. Galatasaray'ın kıtalararası şampiyonluğu da kazanmasını diliyorum. Bunun için ise Fenerbahçe'nin maça çıkmamasını teklif ediyorum. Bir yöntem bulunsun ve Fenerbahçe rakibininin performansını düşürmemek ve onu endişeye sevk etmemek için maça çıkmasın. Maç oynanırsa Cim-Bom, Ali Sami Yen'de yine bir Fener hezimeti yaşar ve Milli Takım hüviyetindeki Galatasaray'ın morali bozulur.

Bülent Ersoy
'Birininki küçük, diğerinin büyük! Olmaz öyle şey'

Her şey kanun ve nizam çerçevesinde olur. Ben bu söylentinin gerçek olabileceğine inanmıyorum. Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkartamamış. Bence bu farazi bir tartışma. Bu işin uzmanları var. Öyle birinin kalesi küçük; öbürünün büyük maç da olmaz zaten.

Metin Şentürk
'Centilmenliğe aykırı'

Bize mutluluk yaşatan bir takımın futbolcularının böyle abuk sabuk bir açıklama yapacağını düşünmüyorum. Böyle bir açıklama yapılmışsa bu centilmenliğe de aykırıdır. Oynanacak maç öncesi her iki tarafın gerilmesine, tatsız olayların çıkmasına neden olur.

Kerem Alışık
'Aman, çok komik'

Allah Allah, çok komik; çok komik. Bu büyük maçların ne olacağı hiç belli olmaz. Kötü, kimi zaman iyiyi yener geçer. Neyin ne olduğu sahada belli olur. Fenerbahçe, Galatasaray'ı neden yenmesin? Ayrıca futbol sahalarında böyle şey olmaz. Yine Fenerliler'i kızdırmak istiyorlar.

Yalçın Menteş
'Şakadır'

Galatasaray'ın başarılarından böylesine gurur duyduğumuz bir dönemde Galatasaray'dan böyle bir teklif geldiyse büyük üzüntü duyarım. Aslında böyle bir teklifin yapıldığına inanmıyorum. Yapılsa da ciddiye almıyorum. Olsa olsa şakadır.

Seren Serengil
'Galatasaray ballı takım'

Bu komik yorumlar Galatasaray'a yakışmıyor. Fenerbahçeli olarak bunu anlamamazlıktan geliyorum. İnsanlar, Fenerbahçe'yi ağzına alırken biraz düşünerek konuşsun lütfen. Evet, Fenerbahçe şanssız bir dönem geçiriyor; olmayacak takımlar mağlubiyet alıyor. Ama Galatasaray da bana göre çok ballı bir takım.

Alper URUŞ / Deniz ŞENELT


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır