kapat

25.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Lezbiyen katile 38 yıl
Eşcinsel ilişki içinde bulunduğu Füsun Savak'ı öldürdükten sonra evi yakıp kaçtığı iddia edilen Türkan Çetin'in 38 yıl hapsi istendi

BAHÇELİEVLER'DE 15 gün önce Füsun Savak, iki erkek arkadaşı ile eğlenirken eşcinsel ilişki içinde olduğu Türkan Çetin'i yanlarına çağırdı. Çetin, gelerek gruba katıldı. Çetin, içkili alemden sonra Savak'la kendi evine gitti. Çetin, yanında 3 gün kalan arkadaşını önce 400 dolarını, ardından 210 milyon lirasını çalmakla suçladı. Bunun üzerine tartışma çıktı. Çetin, ocaktaki kaynar çay suyunu Savak'ın yüzüne döktü.

BOĞAZINI KESTİ
Ardından bıçakla boğazını kesti. Sonra bir süre uyudu ve kalkınca dışarı çıktı. 6 saat sonra eve dönüp cesedi bir battaniyeye sardı. Katalitik soba ile evde yangın çıkardı. Alevler yükselirken evden kaçtı. İtfaiye, yangını söndürdükten sonra kömürleşen cesedi buldu.

Olayı şüpheli bulan polis, soruşturma başlattı. Genç kadının yakılmadan önce öldürüldüğü anlaşıldı ve Çetin'in peşine düşüldü.

Çetin'in önce Adana'ya kaçtığı, sonra Ankara'da gizlenmeye başladığı öğrenildi. Ankara'daki eve baskın düzenlenerek Çetin gözaltına alındı ve İstanbul'a getirildi. Suçunu itiraf eden Türkan Çetin tutuklandı. Savcılık, soruşturmayı tamamlayarak hakkında dava açtığı Türkan Çetin için cinayet ve kundakçılık suçlarından toplam 38 yıl ağır hapis istedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır